Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 15:18

Η Αερολέσχη Αγρινίου βραβεύτηκε για την εθελοντική της προσφορά

Με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/2/2019 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ευχαρίστησε όλους τους Αγρινιώτες, συλλόγους και φορείς, για την συνεισφορά τους στο εθελοντικό κίνημα:

«Όλοι εσείς γίνατε το πρόσωπο της προσφοράς. Δώσατε καρδιά και ψυχή για να συνδράμετε τους αδύναμους. Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι στάση ζωής. Κάθε χρόνο οι δράσεις σας γίνονται ακόμη σπουδαιότερες, με μεγαλύτερη συμμετοχή. Το Αγρίνιο πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο με τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνετε. Ξεκινήσαμε δειλά, πριν από 4 τέσσερα χρόνια, όταν ανέλαβα Δήμαρχος Αγρινίου, μαζί με την πάντα δραστήρια Ανθούλα Μακρή. Αξίζουν συγχαρητήρια γιατί με την δική της επιμονή και αφοσίωση η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου  κατάφερε να ενώσει πολίτες και συλλόγους που πιστεύουν στην ιδέα της  ανιδιοτελούς προσφοράς. Ως θεμελιώδη μορφή κοινωνικής δράσης, ο εθελοντισμός, θα πρέπει να λειτουργεί συμπληρωματικά και να συμβαδίζει με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Στο Αγρίνιο αυτό καταφέραμε να το κάνουμε πράξη. Σας ευχαριστούμε γιατί μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Στα μάτια σας βλέπουμε  την φλόγα που είναι πρότυπο για όλους μας. Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε το όραμά μας. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».

Για την συνολική τους προσφορά βράβευσαν τους εθελοντές οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου Κώστας Καλαντζής, Ευθύμιος Γρίβας και Μαρία Παπαγεωργίου.

Στους βραβευθέντες και η Αερολέσχη Αγρινίου για την εθελοντική της προσφορά στις δράσεις της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου. Το βραβείο το παρέλαβε ο πρόεδρος της Αερολέσχης κος Αθανάσιος Σβόλης. Αξίζει να σημειωθεί οτι υπάρχει κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας και υποστήριξης μεταξύ Αερολέσχης και Ακτίνας Εθελοντισμού σε αμφίπλευρες δράσεις που έγιναν πρόσφατα αλλά και θα γίνουν στο μέλλον.

dimos agrinioy ethelontismos 01

ethelontismos 01

ethelontismos 05

ethelontismos 18

ethelontismos 15

dimos agrinioy ethelontismos 02

dimos agrinioy ethelontismos 03

 

Διαβάστηκε 25758 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 22:25
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους