Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 01:02

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας απο την Αερολέσχη Αγρινίου την Κυριακή 5/2/2017 (Βίντεο-Φωτο)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5/2/2017 η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2017 απο την Αερολέσχη Αγρινίου στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου.

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν ιδιαίτερα φιλικός για την συγκεκριμένη εκδήλωση, πολλά μέλη της λέσχης καί φίλοι του Αεραθλητισμού παρευρέθηκαν καθώς επίσης και εκπρόσωποι φορέων και αρχών της περιοχής.

Απο τον Δήμο Αγρινίου παρευρέθηκαν οι Κα Ολγα Σαλακίδου και ο Κος Κώστας Στάθης, απο το Νοσοκομείο Αγρινίου ο Κος Δημήτριος Μιχάλης (Γενικός Διευθυντής) απο την Αστυνομική Διεύθυνση ο Κος Παναγιώτης Πετσίνης καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Δαίδαλος (Αθηνών) Γιάννης Κούκιος.

Ο πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου Κος Χρήστος Γεωργανάς, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αρχικά έκανε μια ιστορική αναφορά στην προέλευση του εθίμου της κοπής πίτας στην αρχή κάθε έτους. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δράσεις της Αερολέσχης, τόνισε την κοινωνική δράση της Αερολέσχης σε συνεργασία με την Αστυνομία, τον Δήμο και την πυροσβεστική στον τομέα ανεύρεσης προσώπων και  Πολιτικής Προστασίας, την εκπαιδευτική δράση καθότι το εκπαιδευτικό κέντρο αδειοδοτήθηκε εκ νέου και συνεχίζονται οι εκπαιδεύσεις νεων χειριστών, ανέφερε την ύπαρξη των πολλών διαφορετικών τμημάτων και αντικειμένων της λέσχης και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και μηδενισμό του δείκτη ατυχημάτων στον αεραθλητικό χώρο.

Στην συνέχεια το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Σαμψών, μίλησε για την διαδικτυακή προβολή της Αερολέσχης, την νέα ιστοσελίδα της (alag.gr) καθώς και την έντονη παρουσία του εκπαιδευτικού έργου σε έντυπο και ψηφιακό υλικό με αποδέκτες όλους του εν Ελλάδι χειριστές. Δεν παρέλειψε να αναφέρει οτι ο Αερολέσχη Αγρινίου μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς.

Το φλουρί το κέρδισε ο Γιάννης Κούκιος (Πρόεδρος της Αερολέσχης Αθηνών "Δαίδαλος") που μας τίμησε με την παρουσία του και απο τους μικρούς παρευρισκόμενους η Σόφη Κατσούπη μετα απο κλήρωση κέρδισε ενα αντίγραφο αεροπλάνου παιγνίδι.

Το έπαθλο για το φλουρί ήταν μια πτήση εθισμού η οποία πραγματοποιήθηκε απο το μέλος της λέσχης Κώστα Μουμουγιάννη.

Επίσης έγιναν ακόμα πτήσεις υπερελαφρών, αερομοντέλων καθώς και του Αυτόγυρου που κατασκεύασε και πέταξε ο Κώστας Γεωργίου.

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό απο την εκδήλωση:

 

 

Διαβάστηκε 40014 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 20:55
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους