Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 23:01

Συμμετοχή της Αερολέσχης Αγρινίου στην κοπή πίτας της Αερολέσχης Μεσολογγίου (20-3-2011)

Ολα σχεδόν τα αεροσκάφη της Αερολέσχης Αγρινίου συμμετείχαν στην εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας απο την Αερολέσχη Μεσολογγίου. Ξεκινώντας το πρωινό της 20-3-2011 εφθασαν στο αεροδρόμιο της Αερολέσχης Μεσολογγίου μετά απο μια εικοσάλετη πτήση.

Κατα την διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε ο πρόεδρος της Αερολ. Μεσολογγίου Κος Πρεβεζάνος Γεώργιος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την συμμετοχή τους, τόνισε την αναγκαιότητα της οργάνωσης απο την πολιτεία ολων όσων σχετίζονται με την ανάπτυξη του αεραθλητικού τουρισμού. Η μορφή αυτή του τουρισμού μπορεί να εξελιχθεί στην περιοχή μας ένεκα του γεγονότος οτι έχουμε πολλούς αεροδιαδρόμους σε χρήση. Στην συνέχεια πήραν το λόγο οι πρόεδροι των Αερολεσχών οι οποίοι με την σειρά τους ευχαρίστησαν την Αερολ. Μεσολογγίου για την πρόσκληση.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Αγρινίου Κος Κώστας Γρίβας έδωσε έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των Αερολεσχών του Αγρινίου και Μεσολογγίου καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης αυτών. Μετά απο παραμονή δυο ωρών στον χώρο, θαυμάζοντας τα αεροπλάνα των επισκεπτών και συζητώντας με άλλους χειριστές διάφορα αεροπορικά θέματα, τα πληρώματα της Αερολ. Αγρινίου ανεχώρησαν για την βάση τους.

Ακολουθεί ενα βίντεο απο την πτήση του Κ. Γρίβα καί του Κ. Σαμψών με το αεροσκάφος Jabiru με το οποίο παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Και φωτογραφίες απο την εκδήλωση

Διαβάστηκε 30351 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 01:41
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους