Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011 22:36

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2011 (30-1-2011)

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 έγινε η κοπή της πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου. Ο καιρός ήταν σχετικά καλός για την εποχή και πολλά μέλη, αθλητές και φίλοι παρευρέθηκαν. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Κος Αντωνόπουλος, ο δήμαρχος Αμφιλοχίας και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αιτωλ/νίας Κος Κοιμήσης, ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Κος Σφυρής , ο διοικητής της 132 Σ.Μ. Κος Ματαράς, ο υποδιευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Ακαρνανίας Κος Τσόλκας, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Κος Μπόκας, ο τέως δήμαρχος και πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου Κος Πρεβεζάνος , ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Κος Κωστούλας και.ο πρόεδρος της επιτροπής Υπερελαφρών της ΕΛ.Α.Ο. Κος Ηρακλής Τσαμαδιάς. Τις ευχές του με φαξ έστειλε ο βουλευτής Αιτωλ/νίας Κος Ανδρέας Μακρυπίδης.

Από αριστερά προς τα δεξιά οι Κοι Αντωνόπουλος, Κοιμήσης και Πρεβεζάνος

Ο Πρόεδρος Κος Γρίβας μίλησε για το έργο της περασμένης χρονιάς, ιδιαίτερα για την προσφορά της Αερολέσχης Αγρινίου στην πολιτική προστασία, την σταθερή συμμετοχή της στην πυροπροστασία αλλά και την πρόσφατη σημαντική συμμετοχή στην ανεύρεση προσώπων και τους αγώνες του προ - παγκοσμίου κυπέλου αλεξιπτώτου πλαγιάς 24-28 Αυγούστου 2010 στον Εμπεσό Βάλτου. Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους φορείς του τόπου, χωρίς την αρωγή των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η επίτευξη των έργων και των στόχων της Αερολέσχης.

Ο Κος Πρεβεζάνος άνοιξε μια παρένθεση και μίλησε για τις δυνατότητες της Αιτωλ/νίας με τα πεδία πτήσεων που διαθέτει και τις προοπτικές ανάπτυξης του νομού, που μπορεί να υπάρξουν με καλύτερη υποστήριξη από τους φορείς. Λίγα λόγια ακούστηκαν από όλους τους επισήμους, που επαίνεσαν το έργο και την προσφορά της Αερολέσχης Αγρινίου και σαν πολιτιστικό στοιχείο της περιοχής και δήλωσαν οτι θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια στα πλαίσια και της ανάπτυξης της περιοχής γενικότερα.

Η πίτα της Αερολέσχης Αγρινίου ήταν προσφορά της Αρτοποιΐας Κατσούπη, Εθν. Αντίστασης 74.

Ο Πρόεδρος Κος Γρίβας κόβει την πίτα. Δίπλα του η Κα Γρίβα, αριστερά η Αλίκη Μουμουγιάννη

Το φλουρί βρήκε ο Δημήτρης Μουμουγιάννης, γυιός του αντιπροέδρου Κων/νου Μουμουγιάννη, τυχερός και πριν δυό χρόνια.!! Κέρδισε ένα αερομοντέλο Magik, θερμικό fun fly, ευγενική προσφορά του καταστήματος RC ModelShop του Γιώργου Μαργαρώνη, στο Καρλόβασι Σάμου, για την κοπή της πίτας.

Ο μικρός Δημήτρης Μουμουγιάννης με το δώρο του.
Δεξιά ο Κος Γρίβας.

Γενική άποψη από την κοπή της πίτας

Μετά την κοπή της πίτας έγιναν λίγες πτήσεις υπερελαφρών αεροσκαφών και μοντέλων αεροπλάνων, ο αέρας ήταν αρκετός.

Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί όσουν προσέφεραν για την εκδήλωση και όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και τους εύχεται, όπως και σε όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν

Ευτυχισμένο 2011

Διαβάστηκε 32690 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 09:44
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους