Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2003 17:53

Παλαιότερες Ειδήσεις (εως Σεπτέβριο 2003)

19-21 Σεπτ. 2003 - Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2003.

24 Φεβρ. 2003 - το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αγρινίου συγκροτήθηκε σε σώμα.

19 Φεβρ. 2003 - Εγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αερολέσχης Αγρινίου στην αίθουσα του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου. Οι εκλογές ανέδειξαν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου και την διεύθυνση του ΔΕΠΥΑΑ Αγρινίου για την ευγενική παραχώρηση του χώρου.

20-22 Σεπτ. 2002 - Εγινε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2002.
Εγκαινιάστηκε στην τελετή λήξης των αγώνων το νέο υπόστεγο στέγασης αεροσκαφών της Αερολέσχης Αγρινίου από τον υπουργό Χρήστο Βερελή, ο οποίος και πέταξε με υπερελαφρό αεροσκάφος.

10 Ιουλ. 2002 - Αποφασίζεται η πώληση του ανεμοπτέρου μας, τύπου Ka-7 με αριθμό νηολογίου SX-143.

23-29 Ιουνίου 2002 - Εγινε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτων Πλαγιάς 2002 στην Καλάνα Εμπεσσού Βάλτου.


15 Απριλίου 2002 - Εγινε η Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Αερολέσχης Αγρινίου, 7μ.μ. στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου.


Κυριακή 3 Φεβρ. 2000 - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου στο πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου ώρα 11.00. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη.

6-7 Οκτωβρίου 2001 - Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αερομοντέλων Κλίμακος (Scale) 2001 έγιναν με επιτυχία στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου.

26 Μαρτίου 2001 - Εγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αερολέσχης Αγρινίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγρινίου. Οι εκλογές ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Κυριακή 11 Ιαν. 2001 - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου στο πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου ώρα 11.00. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη.


22-24 Σεπτεμβρίου 2000 - Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερελαφρών Αεροσκαφών 2000 στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου.


29 Μαρτίου 2000 - Η Αερολέσχη Αγρινίου αποφασίζει την αγορά ενός υπερελαφρού αεροσκάφους, αμερικανικής προέλευσης τύπου Rans Coyote II SE με αυστριακό κινητήρα Rotax 582. Το αεροσκάφος βρίσκεται στα υπόστεγα της λέσχης μας.


15 Μαρτίου 2000 - Εγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αερολέσχης Αγρινίου στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αγρινίου. Η πλήρης πρόσκληση.

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2000 - Εγινε με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Αερολέσχης Αγρινίου στο New York Palace. Μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι μας, ανάμεσά τους

Ο Βουλευτής Αιτωλ/νίας Χρήστος Σμυρλής Λιακατάς, επίτιμο μέλος μας.
Ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Ιωάννης Μπίνας..
Ο Υποπτέραρχος Ε.Α. Γεώργιος Πρεβεζάνος.
Ο υποφήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας Βασίλειος Παπασάϊκας.
Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή της, τους επαγγελματίες που απλόχερα μας έδωσαν τα δώρα της λαχειοφόρου, τον Πάνο Βραχωρίτη και τις Γραφικές Τέχνες Αθανασίου για τα έντυπα, τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη και όλα τα μέλη που πρόσφεραν σημαντικό μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για να οργανωθεί ο χορός. Ακόμα τον ιδρυτή και επίτιμο πρόεδρο της Αερολέσχης Αγρινίου Βασίλειο Κοντογεώργο για τις ευχές του.

Κυριακή 16 Ιαν. 2000 - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αερολέσχης Αγρινίου στο πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου ώρα 11.00. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη.


10 Νοεμβρίου 1999 - Εγινε στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου Εκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση και τροποποιήθηκε το καταστατικό για να εναρμονισθεί με τον νέο Αθλητικό Νόμο 2725/99.

23-25 Ιουλίου 1999 - Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτων Πλαγιάς στον Εμπεσσό Βάλτου. Υπεύθυνος εκδήλωσης ο Εφορος Αλεξιπτώτων Πλαγιάς Ιωακείμ Σκόνδρας. Πατήστε εδώ για την πρόσκληση και πλήρες πρόγραμμα.


14 -7-99 Tο Ανεμόπτερο της Αερολέσχης Αγρινίου, τύπου ASK-7, ήρθε στο Αγρίνιο. Ο Νίκος Κατσίρας, μέλος μας ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποστολή της μεταφοράς του από Γερμανία. Μια δύσκολη και επίπονη δουλειά, τον ευχαριστούμε όλοι.


1-18 Ιουλίου 1999 - Ο Εφορος Αλεξιπτώτων Πλαγιάς Ιωακείμ Σκόνδρας συμμετείχε με την Ελληνική Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτων Πλαγιάς 1999 στην Αυστρία. Η συμμετοχή του Αγρινώτη αθλητή τιμά το σωματείο, την πόλη μας και την Ελλάδα. Πατήστε εδώ για τα αποτελέσματα των αγώνων ή εδώ για πλήρη μεταφορά στην κεντρική σελίδα των αγώνων στην Αυστρία.
Πιέστε για αποτελέσματα


16-6-99 Τα Δ.Σ. της Ανεμολέσχης Αθηνών, της Αερολέσχης Εδέσσης, και της Αερολέσχης Αγρινίου απεφάσισαν την από κοινού διοργάνωση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΜΟΠΟΡΙΑΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΤΑΞΙΔΙΟΥ (http://www.cromemco.gr/gliding/). Οι στόχοι της διοργάνωσης είναι οι ακόλουθοι :
Να δοθεί η δυνατότητα στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ανεμοπόρων να συμμετάσχουν σε μία δίκαια καθαρά αγωνιστική δραστηριότητα με την απλούστερη δυνατόν διαδικασία.
Να ελαχιστοποιηθεί η οργανωτική υποδομή και προσπάθεια που απαιτείται από τα Σωματεία για την διοργάνωση μίας ανεμοπορικής αγωνιστικής εκδήλωσης.
Να μηδενισθεί η πιθανότητα αποτυχίας μίας αγωνιστικής εκδήλωσης λόγω ακατάλληλου καιρού.
Να κρατηθεί σε χαμηλό επίπεδο η ένταση του ανταγωνισμού μεταξύ των ανεμοπόρων.

31-5-99 - Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αγρινίου.

24-5-99 - Εγινε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αερολέσχης Αγρινίου στην αίθουσα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αγρινίου.

12-5-99 - Ολοκληρώνεται η αγορά ενός ανεμοπτέρου ASK-7 από Γερμανία.

25-4-99 - Δύο μέλη του Δ.Σ. της Αερολέσχης Αγρινίου στις επιτροπές αεραθλημάτων της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας (ΕΛ.Α.Ο. ., πρώην Ε.ΑΛ.Ε.)

Ο Κος Βασίλης Δουφεξής στην επιτροπή ανεμοπορίας, όπου εξελέγη πρόεδρος.
Ο Κος Ιωακείμ Σκόνδρας στην επιτροπή αλεξιπτώτων πλαγιάς όπου εξελέγη πρόεδρος και εκπρόσωπος για το Δ.Σ. της ΕΛ.Α.Ο.


Από 20-3-99 διατίθεται σε αυτοκόλλητα το νέο σήμα της Αερολέσχης Αγρινίου.

Σάββατο 20 Φεβ. 1999 - Εγινε με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Αερολέσχης Αγρινίου στο Coralli Club. Μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί φίλοι μας, ανάμεσά τους
Ο πρόεδρος της Αεροπορικής Ακαδημίας της Ελλάδος Βασίλειος Κοντογεώργος, που είναι και Ιδρυτής και Επίτιμος Πρόεδρος.της Αερολέσχης Αγρινίου.
Ο διοικητής της 132 Σ.Μ. Σμ/χος(Ι) Νικόλαος Βασιλόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Μεσολογγίου Ιωάννης Δελαπόρτας και ο Γενικός της Γραμματέας Υποπτέραρχος Ε.Α. Γεώργιος Πρεβεζάνος, αλλά και πολλά μέλη της.
Ο βουλευτής του νομού μας Γεώργιος Αλεξόπουλος, που έχουμε την τιμή να είναι μέλος μας.
Η Αερολέσχη Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στην πρόσκλησή της, τους επαγγελματίες που απλόχερα μας έδωσαν τα δώρα της λαχειοφόρου, τον Πάνο Βραχωρίτη και τις Γραφικές Τέχνες Αθανασίου για τα έντυπα, τον Κώστα Χονδρογιάννη και την εταιρεία "ΦΑΓΕ" για τα επιδόρπια, τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη και όλα τα μέλη που πρόσφεραν σημαντικό μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για να οργανωθεί ο χορός. Το Coralli Club και η ορχήστρα Παπαδογιώργου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.


Δευτέρα 18 Ιαν. 1999 - Εγινε Καταστατική Γενική συνέλευση για αλλαγή καταστατικού στο Εμπορικό Επιμελητήριο ώρα 19.00.


Κυριακή 17 Ιαν. 1999 - Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας της Αερολέσχης Αγρινίου στο Πολιτικό Αεροδρόμιο Αγρινίου ώρα 11.00.Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Γιάννη Σκανδάλη για την προσφορά του δώρου της πίττας (φλουρί κωνσταντινάτο) και τον ΑΧΕΛΩΟ TV για την τηλεοπτική κάλυψη. Το φλουρί έπεσε στον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Διαβάστηκε 31142 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 19:58
Share this

Διαβάστε ακόμα ...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο
301 00 Αγρίνιο
Τ.Θ. 117

Email: alag.gr [at] gmail.com

Τηλέφωνο: 26410-28724

Σύνδεση Μέλους