Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026 07:52

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στον Εμπεσό Βάλτου (Φώτο, Βίντεο, Αποτελέσματα)

Με ιδιαίτερη χαρά η Δημοτική Κοινότητα Εμπεσού αποχαιρετά ένα ξεχωριστό τριήμερο γεμάτο αθλητισμό, όμορφες εικόνες, δυνατές συγκινήσεις και ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αεραθλητισμό και τον τόπο μας.

Οι αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς στον Εμπεσό ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας σημαντική συμμετοχή αθλητών από πολλές περιοχές της Ελλάδας, καθώς και από την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία.

Η παρουσία όλων αυτών των αθλητών και επισκεπτών αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για τον τόπο μας και ανέδειξε τις δυνατότητες της περιοχής μας να φιλοξενεί σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Δημοτική Κοινότητα Εμπεσού αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κ. Σάκη Τορουνίδη, για τη στήριξη και τη συμβολή του.

Την Αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη Φίλου για τη συνεργασία και την έμπρακτη υποστήριξή της.

Την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και την Αερολέσχη Αγρινίου για τη συμβολή τους στη διοργάνωση των αγώνων.

Τον Βαγγέλη Μέρκο, τον Θωμά Μέρκο, τον Ιωάννη Γκιόλια, την Όλγα Μάλλιου, τον Ευάγγελο Μπαλάσκα, τον Ανδρέα Καπέρδο και τον Κωνσταντίνο Δημοβασίλη, για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Τις εθελόντριες της Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίου, για την παρουσία, την προσφορά και την πολύτιμη συνδρομή τους.

Το Α.Τ. Εμπεσού και το Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων για την υποστήριξη, τη συνεργασία και την ετοιμότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Τέλος, ιδιαίτερες και ξεχωριστές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Νίκο Σκόνδρα, αδελφό του αείμνηστου Ιωακείμ Σκόνδρα, για τη συμβολή του σε αυτή την προσπάθεια και τον συντονισμό όλης της διοργάνωσης.

Η συνεισφορά όλων αποδεικνύει πως όταν υπάρχει συνεργασία, διάθεση προσφοράς και αγάπη για τον τόπο μας, μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα.

Πάνω απ’ όλα, όμως, οι φετινοί αγώνες είχαν έναν ιδιαίτερο και βαθιά συμβολικό χαρακτήρα. Ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αείμνηστου Ιωακείμ Σκόνδρα, ενός ανθρώπου που αγάπησε πραγματικά τον Εμπεσό και συνέβαλε με την παρουσία, τη δράση και την αγάπη του στην ανάδειξη του τόπου μας.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Η αγάπη του για τον Εμπεσό, το όραμά του και η παρακαταθήκη που άφησε συνεχίζουν να εμπνέουν και να ενώνουν ανθρώπους γύρω από έναν κοινό σκοπό.

Αν κάτι μας δίδαξαν αυτές οι ημέρες, είναι πως οι άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά έναν τόπο δεν φεύγουν ποτέ από τη μνήμη μας. Παραμένουν ζωντανοί μέσα από τις πράξεις, τις ιδέες και τα έργα που αφήνουν πίσω τους.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τις βραβεύσεις των αθλητών, σε μια όμορφη τελετή γεμάτη χαμόγελα, συγκίνηση και αναμνήσεις, επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα ξεχωριστό τριήμερο για τον Εμπεσό.

Ο Εμπεσός απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ένας μικρός τόπος μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις, όταν οι άνθρωποί του συνεργάζονται, προσφέρουν και πιστεύουν στις δυνατότητές του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές, τους διοργανωτές, τους εθελοντές, τους υποστηρικτές και τους επισκέπτες που έγιναν μέρος αυτής της όμορφης προσπάθειας και τίμησαν με την παρουσία τους τον τόπο μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Μάιο του 2027 με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Ηλίας Μπαρμπάκης

Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τις απονομές και τις όμορφες στιγμές της διοργάνωσης:

1 DAY image 01

1 DAY image 02

1 DAY image 03

1 DAY image 04

1 DAY image 05

1 DAY image 06

2 DAY image 01

2 DAY image 02

2 DAY image 03

2 DAY image 04

2 DAY image 05

2 DAY image 06

2 DAY image 07

2 DAY image 08

2 DAY image 09

2 DAY image 10

2 DAY image 11

2 DAY image 12

2 DAY image 13

2 DAY image 14

2 DAY image 15

2 DAY image 16

2 DAY image 17

3 DAY image 01

3 DAY image 02

3 DAY image 03

3 DAY image 04

3 DAY image 05

3 DAY image 06

3 DAY image 07

3 DAY image 08

3 DAY image 09

3 DAY image 10

3 DAY image 11

3 DAY image 12

3 DAY image 13

3 DAY image 14

3 DAY image 15

3 DAY image 16

3 DAY image 17

3 DAY image 18

3 DAY image 19

3 DAY image 20

3 DAY image 21

3 DAY image 22

 

EIKASTIKO AGONA

OVERALL

EN B

EN C

με πληροφορίες και φωτογραφίες απο το FACEBOOK της Κοινότητας Εμπεσού

 

Διαβάστηκε 135 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026 08:10